Inicio Web
          

 

Curs intensiu d'Acroyoga a Reus en mans del Gerard Cluet! Octubre i Novembre 2019

L'acroyoga és una pràctica on unim l'acrobàcia amb el yoga. Es realitzen postures acrobàtiques en parella on treballarem la connexió ment-cos, tenint cura de la nostra respiració. Entrenarem la cooperació i treball en equip per arribar a les posicions desitjades, practicant la confiança, compenetració i connexió amb l'altra persona.
 

 
CURS INTENSIU D'ACROYOGA
  • Treballarem majoritàriament diferents figures estàtiques per reforçar, consolidar i entendre millor les bases de l'acroyoga. 
  • Profunditzarem la consciencia del nostre centre i equilibri a través de trucs en moviment, realitzant transicions entre diferents figures. 
  • Començarem a treballar amb trucs dinàmics, els quals tindran molt de moviment, i requeriran un esforç de concentració, equilibri i bona comunicació amb la nostra parella.
  • Ens iniciarem en l'acroyoga lunar o terapèutic, on aprendrem a estirar i relaxar, músculs i articulacions, a través del massatge.  
  • Veurem figures tant estàtiques com dinàmiques de nivell avançat i treballarem mes profundament la tècnica de l'acroyoga lunar.
 
*Totes les sessions finalitzaran amb estiraments i relaxació.
* No fa falta vindre en parella.
DATES 2019:
>6 Octubre 10:30 a 13:30
>20 Octubre 10:30 a 13:30
>10 Novembre 10:30 a 13:30
>24 Novembre 10:30 a 13:30
 
PROMOCIÓ FULL PACK: 
Escull el pack dels 4 tallers: pagues 3 i et regalem el 4t!! 
 
Informa't ara al 653470619
 
Per més informació i inscripcions al curs contactar per Whatsapp o telf al 653470619 o bé, omple el formulari de sol·licitud d'informació a peu de pàgina.
 

 
Sobre mi (Gerard Cluet): Vaig entrar al món del circ als 7 anys, on he passat per diferents disciplines. Ara fa cinc anys vaig iniciar-me en l'acroyoga, pràctica que em va fascinar pel treball en equip que suposa, la consciència corporal que aporta, i els molts lemes vitals que ens ensenya. Vaig formar-me a Barcelona, i després d'impartir tallers i cursos per Catalunya, vaig decidir emprendre un viatge arreu del món, que em va portar per països com Australia, Turquia o Polònia, tot fent tallers i compartint els meus coneixements.
 
T'esperem amb moltes ganes de crear noves vivències!!
 
 
Solicitud de información
Comentario solicitud de información
Nombre y Apellidos
e-mail
Teléfono
Imagen de seguridad* :


Consulta
He leído y acepto las condiciones de uso y la política de privacidad